Hlavní obsah

Instant Converter: univerzální převaděč jednotek

Novinky, Ondřej Grym

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veřte, že se jen velmi těžce hledá veličina, kterou Instant Converter neumí převést na jí odpovídající hodnotu. Problémy mu nečiní ani vzájemné převody časových pásem, délek, megabytů na bity či přepočty uncí na gramy.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

Využívat služeb aplikace Instant Convertor je velmi snadné a přehledné. Pouze vyberete příslušný box, který znázorňuje jednotky, jež budete převádět a do levého dolního prázdného pole zadáte požadovanou hodnotu. Výsledek se ihned zobrazí v protilehlém okénku.

Program v sobě integruje i klasický kalkulátor, který je velmi podobný tomu ze systému Windows - naleznete jej v záložce "Tools".

Navíc pokud si stáhnete stránku odkazující se na periodickou tabulku prvků celou (například přes prohlížeč Internet Explorer, kdy dáte uložit jako "úplná webová stránka"), pak získáte i offlinově použitelný nástroj, který vám po kliknutí na jakýkoliv prvek nacházející se v dané periodické soustavě, následně sdělí jeho název, atomové číslo, hmotnost, bod tání a varu.

DOWNLOAD, homepage, 3.45 MB, 9/10

Reklama

Související články

HDDlife zdarma určí zdraví pevného disku

Velká většina uživatelů nemá svá data nikterak zálohována - o to více je pro ně horší jejich ztráta, která bývá nejčastěji způsobena závadou pevného disku,...

Výběr článků

Načítám