Hlavní obsah

Hru Destiny 2 čekají světlé zítřky. Přídavek Warmind přinese novou porci zábavy

Novinky, David Ryneš

Hra Destiny 2 to po uvedení na trh neměla lehké. Po počátečních velice pozitivních ohlasech hráči zjistili, že hra neobsahuje tolik obsahu, jak by si přáli. Počet aktivit nerostl takovým tempem a větší porci s sebou přinesl až přídavek Curse of Osiris, který bohužel nebyl takovou bombou. Nyní byl ale ukázán další přídavek s podtitulem Warmind, a právě ten by měl dostát slibům vývojářů.

Upoutávka na přídavek Warmind do Destiny 2Video: Bungie

 
Článek

V novém přídavku se hráči podívají do nové lokace na Marsu – Hellas Basin. Zde se potkají s novou postavou, Anou Bray, která se rozhodla najít základnu umělé inteligence zvané Rasputin. Tuto technologii mohou hráči znát již z prvního dílu, kde se s ní střetli na planetě Zemi v oblasti Cosmodrom. Právě umělá inteligence bude hrát v novém přídavku stěžejní roli.

Foto: archív tvůrců

Ana Bray bude hrát velkou roli v příběhu

Hellas Basin nabídne stejně jako Curse of Osiris nové mise, omrzlinami vylepšené protivníky z rasy Hive a hlavně novou aktivitu zvanou Escalation Protocol. V ní se hráči budou muset prosekat sedmi vlnami protivníků. Na konci poslední vlny se objeví speciální boss, kterých je dohromady celkem pět a každý týden se budou střídat.

A proč by se měli hráči této aktivitě věnovat? Protože v ní bude možné sehnat výbavu, kterou v jiných aktivitách najít nelze. Dále již tradičně přijdou dvě nové Strike mise a nové mapy do režimu Crucible, ve kterém hráči měří síly mezi sebou. Chybět samozřejmě ani nebude rozšíření Raidu o nový obsah pro šestici hráčů.

Foto: archív tvůrců

Chybět nebudou ani dvě nové mise do režimu Strike

S přídavkem ale přichází zároveň třetí Sezóna a její vylepšení dostanou i hráči, kteří přídavek nevlastní. Hru tak konečně obohatí Ranked systém, kdy hráči budou moci zvyšovat svou reputaci v klání mezi sebou. V režimu Quickplay tak budou dostávat ohodnocení zvané Valor. V kompetitivním režimu to je ohodnocení Glory. Zároveň s tím dorazí také možnost vytvořit si soukromý zápas s vlastními pravidly.

Hráči, kteří tráví hodně času ve Strike a Nightfall misích, si také přijdou na své. Heroickou obtížnost Strike misí obohatí modifikátory. Nightfall dostanou tzv. kartičky výzev. Pokud tyto výzvy budou hráči plnit, získají mnohem více bodů při dokončení právě Nightfallů.

Foto: archív tvůrců

Přídavek Warmind přidá jak starou z původního dílu, tak i novou výbavu

Změn se také dočkají exotické zbraně a jejich fungování. Mezi menší změny patří navýšení místa na předměty ve Vaultu, kam si hráči ukládají nalezené předměty či jiné věci, které nechtějí mít u své postavy v inventáři.

Na papíře tyto všechny změny a novinky vypadají dobře, ale to bylo stejné u minulého přídavku. Zda tak doznají svým slibům a tento přídavek dá hře druhý dech, se hráči dozvědí již 8. května, kdy vyjde.

Foto: archív tvůrců

Ukázka vývojového plánu obsahu pro Destiny 2

Zatím to ale vypadá, a to i přes oznámené změny do budoucna, že si hráči budou muset počkat na velký datadisk, jako tomu bylo se skvělým Taken Kingem pro první díl.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám