Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Život není krásný 7 - Útěk z Věznice Georgetown

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znalcům české freewarové scény určitě není třeba tento její klenot nikterak blíže představovat. A jak se povedl její poslední díl? Je krvavější a brutálnější než ty předchozí!

Článek

Zatímco politici čas od času diskutují nad tím, jak by bylo záhodno omezit násilí ve hrách, stranou hlavního proudu zájmu už si nějaký ten pátek vycházejí adventury, jež si s nějakou korektností hlavu nelámou.

Hemží se to v nich sprostými slovy, tu a tam někdo zcela zbytečně přijde o život, samozřejmě že v hrozných bolestech a krov u toho stříká až do páté řády. Život zkrátka není hezký a co teprve když se ocitnete ve vězení, jako hrdina sedmého pokračování. To pak ke všudypřítomnému násilí přidá i nějaký ten vynucený sex, shánění narkotik a jiné praxe všedního dne za mřížemi.

Pokud celou sérii bedlivě sledujete, pak musíte stejně jako já pochválit, jak se autor zlepšuje s každým dalším vydaným dílem. Kresby jsou zase o něco povedenější, hádanky složitější a zábavnější a dabing o něco málo víc ucházející.

DOWNLOAD, homepage, 54 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Conformity - šílené barvy

Někdy stačí trocha barev, jeden originální nápad a dostanete hru tak originální, že vás pobaví na pěkně dlouhou dobu. Právě to je případ dnešního titulu.

Výběr článků

Načítám