Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Wrapple – v hlavní roli brambora

Novinky, Radovan Blažek

Geneticky upravené rostliny mají mnohdy zajímavé vlastnosti. Někdy například brambora ožije a má dokonce možnost procházet stěnami. Jak to vypadá v praxi vám ukáže tato hra.

Článek

Jedná se o další z těch počinů, kdy se všechno soustředí na jeden originální nápad, a všechno ostatní tak jde stranou. Grafika není špatná, ale jen pár použitých barev může leckomu připadat primitivní.

:. Wrapple

Oním originálním nápadem je schopnost hlavního hrdiny, tedy brambory, procházet zdmi. Této schopnosti dosáhnete stiskem mezerníku. Nejedná se však pouze o zdi, do všeho výčtu je zahrnuta i podlaha nebo strop, pokud na něj dosáhnete.

Představte si tedy úroveň namixovanou z nahodile poskládaných stěn, které jsou promíchány s nejrůznějšími překážkami (jako je žhavá láva), které nebohou bramboru připraví v okamžiku o život. Rázem tak před sebou máme zajímavou logickou hru.

DOWNLOAD, homepage, 6.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Jet Pod – pro hbité prsty

Tato hra rozhodně nepatří mezi tituly, které by vám poskytly pohodové odreagování. Naopak plně prověří vaši schopnost soustředit se, rychle kmitat prsty...

Výběr článků

Načítám