Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: VectorLust – netradiční střílečka

Novinky, Radovan Blažek

Když se řekne vektory, většina z nás si nejspíše představí nezáživnou středoškolskou fyziku a počítání příkladů. Stačí však trochu fantazie a z vektorů se stane kosmická loď čelící mnohým nebezpečím.

Článek

V podstatě se tak jedná o vesmírnou střílečku viděnou z hlavního pohledu. Nenechejte se odradit tím, že grafika je tak trochu minimalistická a na obrázcích to vypadá jen jako změť čar na černém pozadí. Jakmile se vše začne hýbat a zářit barvami, velice rychle si vás to získá.

Na samotném herním principu není moc co vylepšovat: snažíte se sestřelit cizí nepřátelské lodi anebo se jim alespoň vyhnout, naopak do modrých bonusových polí se musíte snažit strefit, abyste si obnovili zdraví anebo nasbírali bonusové body.

Za ně si pak můžete vylepšovat vlastní loď, zejména co se schopnosti střílet týče. A to celé pořád v rychlejším a rychlejším tempu. Při velmi vysoké hratelnosti je pak velice pravděpodobné, že hře propadnete.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Aboo – oddechové barvičky

Je až neuvěřitelné, kolik se dá z jednoho herního konceptu vytvořit různých titulů. Tentokrát zde máme další variaci na téma seřaď tři stejné symboly.

Výběr článků

Načítám