Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: The Suffering - strach, který bolí

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se mezi freewarovými hrami objeví titul, který se ještě před pár lety prodával za peníze, je to důvod ke zvýšení pozornosti. Když se navíc jedná o hororovou akci s úchylným scénářem, pak nemůžete zůstat stát stranou.

Článek

Utéci z vězení, kde se neprávem ocitnete kvůli smrti vlastní manželky, to není vůbec nic originálního. Avšak věci, které se začnou hned potom dít, se už normálu vymykají. Většina hry je totiž zahalena ve tmě a jen kužel slabého světla baterky vám odkryje věci tak hrozné, že si raději budete přát, abyste je nikdy nespatřili. Pokud máte rádi filmy jako SAW nebo Texaský masakr motorovou pilou, budete si libovat, ostatním může být občas i nevolno. Ve vlastním zájmu by tedy neměli používat plametomet.

:. The Suffering

Ještě stísněnější atmosféru hře dodávají mistrovské zvuky, které naprosto spolehlivě vyvolají mrazení v zádech. Do všeho se navíc začšnou plést vzpomínky a halucinace hlavního hrdiny, který vám tím asociuje svého podobně vyšinutého kolegu Maxe Payna.

:. The Suffering

Ke kvalitě technického zpracování není třeba nic dodávat, postačí jediný údaj: velikost instalačního souboru činí 1,3 GB. Pokud jste takový objem dat schopni stáhnout, pak rozhodně na nic nečekejte - takový hráčský zážitek se příliš často nenabízí.

:. The Suffering

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám