Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Swistakovy Klopot 2 - syslí trampoty

Novinky, Ondřej Pohl

Jeden malý sysel, spousta vody, které se bojí, a pár bedýnek, které mu pomohou se přes ní dostat. Co dostaneme, když tohle všechno rozmístíme na jednu obrazovku?

Článek

Odpověď je více než jednoduchá: zajímavá logická hra. Možná je vám její název povědomý stejně jako země jejího původu - ano, od našich severních sousedů tu příliš her nemáme.

Dvojka v názvu značí spíše datadisk s nášupem dalších úrovní, než nějaké výrazné změny. Ovšem změn ani není moc potřeba - jako hlavní princip zůstává osvědčený Sokoban, což znamená posunování různých bedýnek sem a tam, aby se zprůchodnila cesta a sami jste se při tom někde nezablokovali.

Hra není nikterak těžká - spousta problémů vám bude připadat triviálních a někdy i zdlouhavých na řešení. Možná to bude ale tím, že hra je určena primárně dětem. A těm se určitě bude líbit.

DOWNLOAD, homepage, 7 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: TPS Crisis - povedená skákačka

Plošinovky v poslední době jako by byly na ústupu. O to více potěší každý povedený kousek. Nenechejte se však zmást líbivou grafikou, hra je po všech stránkách...

Hrajeme zdarma: Ekolog - zachraňte přírodu!

Na to, jak se o ekologii mnoho mluví, existuje k tomuto tématu velice málo her. Čestná výjimka, která si bezesporu zaslouží naši pozornost, pochází z české...

Výběr článků

Načítám