Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Spin the Black Circle – točme kolem dokola

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jakmile je pod hrou podepsané uskupení Experimental Gameplay, stojí za to ji alespoň vyzkoušet. Obvykle totiž přináší něco originálního, neotřelého a zajímavého. Stejně jako tentokrát.

Článek

Cílem hry je dostat kuličku z jedné části úrovně do druhé. To by samo o sobě nebylo nic neobvyklého, avšak nemůžete ovládat kuličku, pouze její okolí. To je zde reprezentováno obrovským černým kolem, s nímž se dá otáčet. Ke slovu zde přijde mnoho fyzikálních zákonů a budete jen obdivně zírat, jak je jejich převedení do virtuální podoby přesné.

:. Spin the Black Circle

Za následek to má jednu nepříjemnou vlastnost celé hry – je docela obtížná. Celý okolní svět je docela nepřátelský a každé malé zaváhání vyústí v konec hry. Jak už bylo řečeno, základní pohyb zde tvoří otáčení velkého kola, což u některých citlivějších osob může způsobit závratě.

:. Spin the Black Circle

Pravda, od Experimental Gameplay už jsme tu měli lepší tituly, ale i když je tento poněkud slabší, stále se jedná o zajímavý počin, který byste měli alespoň vyzkoušet.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám