Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sheep – karty s ovcemi

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ač je tato karetní hra velice jednoduchá, získá si vás stejně snadno jako Solitare, který nesmí chybět na žádném počítači.

Článek

Právě k této legendární hře sami autoři svůj výtvor přirovnávají. I zde totiž postačí ke zdárnému splnění znalost velice jednoduchých pravidel.

V zásadě jde o to, že musíte kombinovat karty s ovcemi a s ohradami tak, aby k sobě pasovaly. To znamená, že se jejich hodnota může lišit maximálně o jednotku. Cílem hry je samozřejmě oba dva balíčky promíchat tak, aby vám na konci zbylo co nejméně oveček bez ohrádky.

Nejsou pro to potřeba žádné velké kombinační schopnosti a sama hra také nezabere dlouhou dobu. To ji pasuje do ideální pozice, kdy si potřebujete jen na pár minut odpočinout a vyčistit si hlavu, než se zase pustíte do práce. Pokud vás už nebaví Solitare, s těmito ovcemi si určitě přijdete na své.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Robocop – policista budoucnosti

Metody boje se zločinem mohou být různé, tento policista z ocele a integrovaných obvodů sází na extrémní sílu a prakticky neustávající střelbu. Asi to není moc...

Výběr článků

Načítám