Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Run for Your Life – zvrácenost sama

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdánlivě obyčejná 3D akční hra vás už po několika okamžicích přesvědčí, že se jedná spíše o svébytné umělecké dílo než o cokoli jiného. Rozhodně by se jí však měly vyhnout slabší povahy.

Článek

Jak poznáte brzy sami, tato hra se vás nesnaží oslovit nějakým propracovaným engine, zajímavým příběhem, vysokou mírou hratelnosti anebo trvanlivostí. Žádný z těchto aspektů se nijak nevymyká průměru tohoto žánru ve freewarové oblasti.

:. Run for Your Life

Naopak, pokud si potrpíte na vizuální stránku věci, zde se budete kochat v každé místnosti. Ostatně jedná se o galerii, ale vězte, že zde vystavené exponáty spíše vypadají jako rekvizity z domu hrůzy. Někdy je vše ponořeno v černé tmě a děsíte se, co na vás vypadne, jindy zase jasné světlo odkrývá víc, než byste si přáli vidět.

Nábojů a nepřátel je zde málo a jsou zde spíš jen aby se neřeklo. Hra si tak spíše zaslouží označení: vizuální bonbónek pro zvrhlé mlsaly.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám