Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Red Situation – práce tajného agenta

Novinky, Radovan Blažek

Vašim úkolem je prohledat budovu a najít v ní tajné dokumenty. A už dopředu si můžete být jisti, že se to bez střílení rozhodně neobejde.

Článek

Zatímco se některé 3D akce pomalu přibližují pár let starým komerčním hrám a od nich je odlišuje jen jejich délka, u jiných se hned vidět, že jejich vývoji nebyla věnována taková péče a je vůbec zázrak že to celé funguje. Nicméně, pokud nebudete přehnaně kritičtí, můžete si užít pár chvil zábavy.

Ta zde spočívá v procházení navlas stejných pater paneláku a zkoušení jednotlivých dveří. Musíte je projit všechny, protože nevíte, za kterými z nich se skrývá onen tajný dokument, který je navíc rozdělený na několik částí. Situaci vám samozřejmě komplikují stráže, které se vyskytují na chodbách. K jejich likvidaci máte všehovšudy jednu zbraň.

Za čtvrt, maximálně půl hodiny je po všem. To je akorát včas, protože hra začne být v tu  chvíli poněkud stereotypní. Asi se k ní už nikdy nevrátíte, ale strávený čas nebudete považovat za promarněný.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Legie – výlet do středověku

Tento článek patří k těm, které mají tu čest uvést českou hru významně vyčnívající nad ostatní tituly daného žánru. O to více potěší, že se konkrétně tato hra...

Výběr článků

Načítám