Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Moto Race Challenge 2008 – excelentní motorky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se mezi hrami zdarma objeví simulátor jednostopých vozidel, je to důvod ke zbystření pozornosti. Obzvláště pak, působí-li profesionálním dojmem.

Článek

Moto Race Challenge jsme tu měli už před rokem, kdy něco takového vzbudilo nevídaný rozruch. Nejen že dostanete po všech stránkách kvalitně zpracovaný simulátor, ale hlavně se můžete účastnit on-line závodů s dalšími hráči, které kopírují skutečné závody seriálu mistrovství silničních motocyklů.

:. Moto Race Challenge 2008

To všechno zůstalo nezměněno, nejrůznější opravy a vylepšení současného ročníku oproti předchozímu se týkají převážně detailů. Upravena byla grafika, autoři se také snažili vylepšit fyzikální stránku hry, ale řekněme si upřímně, tady mají ještě co dohánět.

:. Moto Race Challenge 2008

Tak jako tak na vás ale čeká devět realistických tratí, které si můžete jen tak pro radost projíždět sami anebo se pokusit uspět v kvalifikaci a dále v šampionátu.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Bump – všechno sebrat!

Někomu bude stačit informace, že tato hra pochází z dílny DigiPenu, což samo o sobě slibuje originální nápad a netradiční pojetí.

Výběr článků

Načítám