Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Iji – ženy to nemají lehké

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak ozvláštnit zdánlivě obyčejnou plošinovku? Nejlépe tak, že místo svalnatého hrdiny použijte neméně atraktivní hrdinku.

Článek

Aby správně vynikly nejenom její vnady, ale i obtížný úděl, hned na začátku se seznámíte s jejím osudem. Žádné velké překvapení se však nekoná, jako obvykle jde o souboj mezi dobrem a zlem a střílení do všeho, co vám přijde do ruky.

:. Iji

Ve spojení se spartánskou grafikou se tak dostáváme přímo na dřeň pojmu plošinovka. Skákání, ukrývání se za bedny a hlavně nekonečné střílení – to je hlavní pracovní náplní.

:. Iji

Stereotypu, který bývá u takovýchto her největším nepřítelem dobré zábavy, se snaží předejít implementace RPG prvků. Takže si s dosaženými zkušenostmi vylepšujete některé vlastnosti, obměňujete zbraně a tak dále.

Celkově je to však namícháno do příjemného akčního balíku, u kterého čas docela rychle ubíhá, takže i když to nevypadá, vysoké ohodnocení si zaslouží.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám