Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Final Drive Fury - zavodíme ve městě

Novinky, Ondřej Pohl

Záviděli jste účastníkům závodu Gumball 3000 a měli jste chuť se alespoň na chvíli posadit za volant silného vozu a uhánět napříč Evropou? Pak s dnešní hrou můžete a vězte, že to žádnou tragedií neskončí.

Článek

Fyzikální model této hry, podobně jako spousty další, totiž zcela ignoruje jakákoli poškození. Můžete tak libovolně narážet do mantinelů a ostatních závodníků a nejhorší, co se vám může stát, je nějaké to zpoždění. Jinak se ale chování aut celkem blíží realitě - není to sice taková věrnost jako u komerčních her, ale rozhodně nemáte pocit, jako byste řídili vznášedlo.

Na vysoké úrovni je i grafika. Atraktivní městské prostředí je velmi slušně zpracováno, všechno hezky svítí a vůbec působí správným sexy dojmem.

O "trvanlivost" hry se stará kariérní mód, ve kterém musíte pomalu vydělávat peníze, za něž koupíte svému autu doplňky, které mu zvýší výkon a ovladatelnost. Nechybí samozřejmě ani mód pro rychlé závodění. Celkem vzato máme před sebou velmi slušný závodní kus - příznivci žánru určitě nebudou zklamáni.

DOWNLOAD, homepage, 30 MB, 8/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám