Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: CrimeLife 2 - GTA zdarma!

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak dopadne pokus naklonovat Grand Theft Auto a dát ho k dispozici k volnému šíření? Bude to propadák, anebo na něj padne alespoň odlesk slávy originálu?

Článek

Hra Grand Theft Auto se stala legendou, která do jisté míry vytyčila svébytný žánr. Takový, kde se to jen hemží násilím, které překvapivě postihuje i nic netušící náhodné kolemjdoucí.

GTA mnozí hrají i po letech a bez rozdílu se shodnou na tom, že jen málokterá hra překonala její původní kouzlo.

Pokud se tedy někdo pokusí vytvořit něco obdobného a navíc zdarma, stojí před nezáviděníhodným úkolem. Musíme ale říci, že se to vzhledem k okolnostem docela povedlo. Grafika ujde a ze začátku se město zdá být celkem rozlehlé a baví vás jej zkoumat.

Stejně tak honičky s policií se ze začátku zdají být velice zábavné, ale jak už to tak bývá, všechno se jednou přejí a tato hra rozhodně neaspiruje na výjimku potvrzující toto pravidlo.

DOWNLOAD, homepage, 15 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Twister - buďte jak tornádo!

Hrdinové počítačových her nabývají nejrůznějších podob a forem. Ale ztělesnit přírodní katastrofu a nechat ji ovládat hráčem, to se jen tak nevidí.

Hrajeme zdarma: Polarity - magnetické hrátky

Co se stane, když vezmete zdánlivě obyčejnou plošinovku a zakomponujete do ní některý z notoricky známých fyzikálních zákonů? Překvapivě nevznikne nějaká nudná...

Výběr článků

Načítám