Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Člověče nezlob se 3D - stará zábava v novém kabátě

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejoblíbenějších deskových her minulosti pomalu upadá v zapomnění. Podaří se tento nepříznivý vývoj zvrátit za pomoci nejnovějšího převedení do virtuální podoby?

Článek

Tuto hru zná ze svého dětství snad každý. Není nikterak náročná na přemýšlení, její pravidla se dají shrnout do několika vět, a snad právě proto nemohla v žádné domácnosti chybět papírová krabice s hracími kostkami a malými plastovými figurkami.

Snažit se s tímto prostým konceptem konkurovat jiným elektronickým hrám se může zdát být bláhové, ale mnoho lidí si cestu ke hře určitě najde, třeba jen z pocitu nostalgie.

Do klání se zde mohou zapojit až čtyři hráči a to v libovolné kombinaci člověk/počítač. Kostkou za vás hází počítač, na vás pouze je, abyste označili figurku s níž chcete táhnout.

Nevím čím to, ale daleko zábavnější mi přijde desková podoba hry. Tuto virtuální berte jen v případě, že nebudete mít jinou volbu.

DOWNLOAD, homepage, 5.7 MB, 5/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Moorhuhn Kart 3 - ptačí závody

Už nějakou dobu jsme neslyšeli o žádné novince z dílny Phenomedie. I když je její poslední výtvor pouhou nastavovanou komerční kaší, pořád patří k nadprůměru.

Výběr článků

Načítám