Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Chicken Tournament – šílená kuřata

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před dlouhým časem se objevila hra Moorhunjagd, kterou už dnes považujeme za legendu. I tento titul si bere za své stejné téma: násilí na opeřencích. Dosáhne podobného úspěchu?

Článek

Zatímco v Moorhuhnovi si ptáci svobodně létali po obloze, a byli tak daleko hůře zasažitelní, slepice v této hře mají svůj osud zpečetěn tím, že jsou ve velkém počtu natlačeny na malý dvorek, kde se s nimi chystáte zúčtovat.

:. Chicken Tournament

To probíhá opravdu originálním způsobem. Čekali byste klasické střílení? Ano, to zde najdete taky, ale pouze jako doplněk k daleko šílenějším způsobům, které zahrnují nástroje počínající golfovou holí a končící motorovou kosou.

Z toho je zcela patrné, že ubohé slepice nemají sebemenší šanci a slouží pouze jako prostředek k vašemu odreagování a vybití si vzteku. V tomto ohledu funguje hra velice dobře. Ve všech ostatních je pak pouze průměrná.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Physico – hrátky s kostkami

Opět tu máme něco ze stáje logických her, které zaujmou především ty, co si rádi zapřemýšlejí. Tentokrát jsou v hlavní roli kostky, které je potřeba odebírat...

Výběr článků

Načítám