Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Blow Everything Up Net 2007 – akční řežba

Novinky, Radovan Blažek

Ultimativně zběsilá on-line akce – aneb, pokud máte rádi pobíhání a střílení v pěkně ostrém tempu, pak se zde budete cítit jako ryba ve vodě.

Článek

On-line akcí tohoto ražení příliš mnoho nevzniká a pokud ano, vždy se potýkají s jedním problémem – jak si najít a udržet kvalitní hráčskou základnu. Pravda, můžete své síly poměřit i s počítačem ovládanými protivníky, ale všichni dobře víme, že to není ono.

Co tedy dostanete, podaří-li se vám najít nějaký fungující a plný server? Jedná se o akční střílečku s pohledem seshora. Akčnímu nádechu je zde podřízeno prakticky vše: hra je rychlá, někdy až moc a totéž se dá říci i o zbraních. Takže i když se nabízí kromě deathmatche i mód capture the flag, na nějaké velké taktizování zde nezbývá místo a vše se řeší hrubou silou.

Těžko říci, jestli má tato hra nějaké větší naděje na úspěch. Pokud jste v této oblasti herního světa zvyklí na nějakou komerční záležitost, kupříkladu Counter Strike, pak vám BEUN bude připadat jako nepovedený vtip. Jestli jste však v této oblasti pole neorané, pro začátek to nemusí být špatné.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám