Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Area 51 – pozor na alieny!

Novinky, Radovan Blažek

V poměrně krátké době máme čest s dalším titulem z dílny Midway, který byl původně komerční, ale nyní je uvolněn k volnému šíření. Tentokráte zjistíme, co se stane, když se pokusy na mimozemšťanech vymknou kontrole.

Článek

Na rozdíl od nedávno zmiňovaného The Suffering si tato hra neklade žádné nároky na propracovaný příběh, hluboké psychologické sondy nebo snad úvahy nad tématem dobra a zla v lidské duši. Jedná se totiž o čistokrevnou akci. Takže vše, co se po vás bude vyžadovat, spočívá v rychlém pohybu a hlavně neustávající střelbě. Pár logických hádanek na oživení by rozhodně neškodilo.

:. Area 51

Na výtvarné stránce si autoři opět dali náležitě záležet. Rozsáhlé prostory tajné vojenské základny, všichni představitelní i nepředstavitelní mimozemští nepřátelé stejně tak jako zbraně, se kterými se můžete likvidovat. Za zmínku rovněž stojí, že na dabování hlavního hrdiny se podílel David Duchovny, což hře dodává zajímavě odlehčený tón.

:. Area 51

Ostatně i velikost instalačního souboru, která se blíží dvěma gigabajtům, je dostatečnou zárukou, že se budete dobře bavit.

:. Area 51

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám