Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Adventura v Olomouci - dobrodružství na Hané

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když toto herní dílko nezapře práci nezkušených rukou, je sympatické, že se vydává úplně jiným směrem než většina ostatních adventur. Ať už jste z Olomouce, anebo jste zde nikdy nebyli, hra stojí aspoň za vyzkoušení.

Článek

Zatímco dříve se hry, adventury nevyjímaje, předháněly ve vytváření co nejvíce nereálných prostředí, čas od času se objeví vlaštovka, která činí opak. Ať už se jedná o nedávno uvedené Okulděje anebo dnešní Olomoucká dobrodružství, můžete se zde potkat s místy, která existují i ve skutečnosti.

Jak už název napovídá, tentokráte se bude jednat o centrum hanácké metropole. Netradiční výtvarné pojetí zajímavým způsobem kombinuje ruční kresbu a fotografie - nepůsobí sice tak silnou atmosférou jako zmiňované Okulděje, ale důležitější je, že z nich opravdu poznáte dominanty města.

Hra samotná pak není příliš zábavná a ani netrvá příliš dlouho. Nu což, jedná se o autorovu prvotinu. Doufáme, že diplomová práce s tímto námětem prošla.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 6/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám