Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: 1848 - excelentní strategie

Novinky, Ondřej Pohl

Čas od času obohatí sbírku her zdarma takový skvost, který je bez problémů schopen konkurovat i komerčním titulům. Dnes si jeden takový představíme.

Článek

A ještě víc nás může u srdce hřát fakt, že se jedná o v poslední době velice opomíjený žánr tahových strategií. Ty mají, jak je patrné, svůj vrchol v komerční sféře dávno za sebou a v té freewarové jsou udržovány právě takovýmito tituly uvolněnými k volnému šíření.

A navíc, nejedná se o žádné bitky Indiánů s kolonisty anebo vybájené konflikty na vzdálených planetách, ale o kus naší historie. Rok 1848 byl vrcholem revolučního kvasu a značný neklid to vyvolalo i v našich zemích. Můžete si vybrat, zda-li chcete stát v čele rakouských anebo maďarských vojsk a pustit se do bitev. Pokud nejste zrovna fanoušek takovýchto strategií, doporučuji projít tutorialem a všem těm možným funkcím, co hra skýtá, se pomalu naučit.

A že jich tu najdete - není divu, protože za hrou stojí profesionálové z Battlefrontu, kteří mají na svědomí nejednu vydařenou strategii. Chyběla-li vám podobná hra jako sůl, právě jste našli.

DOWNLOAD, homepage, 70 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám