Hlavní obsah

HRA: Time Pilot - jednoduchost nade vše

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jsou pro vás ostatní hry příliš složité, pak vyzkoušejte tuhle. O nic víc, než jen o uhýbání a střílení zde nejde.

Článek

A jakpak by taky ano, když se jedná o nějakou předělávku z herních automatů osmdesátých let. K ovládání stačí pouhé čtyři šipky plus Ctrl pro střelbu.

Asi už správně tušíte, že se bude jednat o střílečku, tentokráte s letadýlky v hlavní roli. Ne však takovou tu klasickou, kde se přesunujete zleva doprava, ale tu, v níž se nacházíte v otevřeném prostoru a jste napadání nepřáteli ze všech stran.

Pro dokončení úrovně musíte vystřílet dostatečný počet protivníků a nakonec i samotného bose. Aby to nebyla taková nuda, vzhled protivníků se mění podle toho, jak se zvyšuje úroveň. Nejdříve jsou to tedy dvojplošníky z první světové, pak z druhé, pokračujeme vrtulníky z vietnamské války a přes stíhačky současnosti se dostaneme až do budoucnosti, kde musíte bojovat proti mimozemšťanům.

Celkově to není nic složitého, za takovou hodinku až dvě budete se vším hotovi. Celé to tak není cvičení reflexů nebo hbitých prstů, ale spíše pozornosti, protože její udržení ve velmi monotónním průběhu hry je opravdu to nejtěžší.

DOWNLOAD, homepage, 3.7 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Ta-Ta Mahatta - trojrozměrná logika

I když má tato hra trojrozměrný engine, k jejímu zdárnému vyřešení budete potřebovat násilí jen zřídka, naopak se vše zaměřuje na schopnost řešit logické...

HRA: Sandbox of God - hrajte si na Boha

Nedávno jsme tu měli záležitost, kde jste šlechtili vlastní populaci, dnes tady máme něco daleko komplexnějšího. Nebudete se starat pouze o lidi, ale o celou...

HRA: Air Escape - vzhůru dolů

Dnes si povíme o jedné hře, kde máte za úkol jen padat a padat, pořád směrem dolů. Jak už to tak ale v pořádných hrách bývá, nebude to zas až tak jednoduché.

Výběr článků

Načítám