Hlavní obsah

HRA: Tango Strike - akčně-strategická řežba!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes tady máme jeden starší kousek, jehož hratelnost je ale téměř dokonalá. S protiteroristickou jednotkou čítající tři muže budete řešit nebezpečné situace po celém světě. Že si přitom užijete zábavy do sytosti není třeba nijak zdůrazňovat.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 28.4.2017 Paní Žofie Ploticová oslavila 103. narozeniny.

Článek

Jediné, co snad budete muset překousnout, je grafika z počátku devadesátých let, z čehož vyplývá nízké rozlišení a malý počet barev. Jako skalní hráči ale víme, že dobrá grafika sama o sobě dobrou hru nedělá a tak pokračujeme ve hraní.

Začíná se tutorialem ve výcvikovém táboře, kde vám rázný velitel vysvětlí, jak svou zemi chrániti. V podstatě ani nemusíte rozumět tomu, co říká, stačí se držet příkazů na stisknutí té či oné klávesy a sami jistě pochopíte, k čemu všemu je to dobré. Postupně se naučíte, jak chodit, střílet, přepínat se mezi různými členy týmu, používat komunikaci nebo výbušniny atd.

Posléze můžete vyrazit do protiteroristické akce. Budete osvobozovat rukojmí a střílet teroristy (nepoplést, prosím!). Už první mise, stejně tak jako všechny další, nejde vyřešit hrubou silou ve stylu Rambo, musíte nad hraním přemýšlet, používat taktiku a zvláště pak kooperaci mezi jednotlivými členy týmu. Právě to mi přijde na hře nejpoutavější.

Když ke všemu ještě přičtete jednoduchou, ale velice podmanivou, hudbou plnou dunivých bicích, které hře dodávají tu správnou vojenskou atmosféru a výborné zvukové efekty, pak nemůžete Tango Strike alespoň nezkusit.

DOWNLOAD, homepage, 13.2 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Dispečer - kvalitní česká logika

Člověka vždy potěší kvalitní logická hra, zvláště pak, když je česká. Mám tedy tu čest vám představit titul s názvem Dispečer, v němž je vašim úkolem vypravit...

HRA: Legend of Shadow - návrat klasiky

Čas od času nezaškodí vrátit se do dob, kdy ještě Windows nebyly operačním systémem a kdy jste nepotřebovali 3GHz procesor k tomu, abyste se mohli u her dobře...

Výběr článků

Načítám