Hlavní obsah

HRA: Sim Girl - simulátor balení

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hladinu nudných stříleček a stále stejných akčních her čeří simulátor, jehož náplň je více než neobvyklá - snažíte se získat srdce své vyvolené. Musíte ji neustále nadbíhat, vnucovat se, ale i pracovat a vydělávat peníze.

Článek

Kdo by řekl, že ve Flashi někdo naprogramuje tak složitou hru, která ještě ke všemu bude jevit znaky RPG. Vše totiž začíná výběrem postavy a rozdělením počtu bodů mezi její jednotlivé vlastnosti - konkrétně je to síla, inteligence a šarm.

Tyto vlastnosti mají hlavně vliv na volbu povolání, které slouží hlavně k získávání peněz, bez nichž holku sbalíte tak akorát v románu z červené knihovny. Kupříkladu učitelství vyžaduje inteligenci, obchodník šarm a drogový dealer zase sílu. Každé povolání je jinak placeno, ale čím vyšší je výdělek, tím více kolísá a u dealera ještě existuje nebezpečí, že bude odhalen a ztratí drahocenných sedm dní.

Cílem hry je během jednoho sta dní sbalit dívku svých snů. Musíte začínat postupně, za každý povedený "quest" se vám přičtou body zkušenosti a čím více jich máte, tím blíže jste splnění svého snu.

Ráno se probudíte a máte životní energii na stovce a s každou činností se vám z ní něco ztratí, takže se pak musíte vrátit domů a energii opět načerpat. Můžete například pracovat, abyste vydělali peníze, které pak můžete utratit za návštěvu posilovny, která zvyšuje sílu, nebo salónu, což pozvedne váš šarm. Je to důležité jak pro práci, tak pro proces seznamování, protože si svou vyvolenou nemůžete dovolit oslovit s nízkým šarmem, při nízké inteligenci zase nepochodíte při rozhovoru na první schůzce.

Hra je perfektně propracovaná a vyvážená a snadno se vám stane, že ji chcete jen vyzkoušet a pak už se od ní nemůžete odtrhnout. Aplikace hodně připomíná českého Playboye, avšak je mnohem lépe graficky zpracovaná a určitě udělá radost všem milovníkům japonské mangy.

DOWNLOAD, homepage, 1.2 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Seek and Dread Online - Counter Strike zdarma!

Seek and Dread Online je akční řežba, která se od ostatních liší tím, že si ji můžete po internetu zahrát s ostatními. Nečekají vás tedy žádná tupá monstra,...

HRA: Super Kario - Mario 3D

Další klon Maria je tady, tentokrát se jedná o jeho přesnou kopii převedenou do trojrozměrného prostoru. Tedy alespoň to tak vypadá, ale realita je trochu...

HRA: Mouse - myš na útěku

Jak vypadá absolutně nezávislá a naprosto amatérská hra se můžete podívat v dnešním článku. Seznámíme vás v něm s hrou Mouse, která vznikla při hodinách...

Výběr článků

Načítám