Hlavní obsah

HRA: Roudnický příběh - čistokrevná adventura

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádných adventur není nikdy dost. Pokud s tímto tvrzením souhlasíte, pak rozhodně nesmíte minout tuto pečlivě prokreslenou a nadabovanou záležitost z české dílny.

Článek

Kde jsou ty doby, kdy k pořádné zábavě stačily jen dvě dimenze a kdy jsme vydrželi hodiny koukat na jednu statickou obrazovku a hledat na ní nějaký detail, který by nás posunul dál.

Jestliže se vám po této době stýská, pak pro vás Roudnický příběh bude opravdovým požehnáním. Není sice nijak těžký, a proto u něj moc času nestrávíte, ale přesně dělá to, co byste od point and click adventury očekávali.

Nabízí jednoduchý a jasný příběh, svérázného hlavního hrdinu, neméně zajímavá prostředí a i tu trochu humoru. I když se za břicho popadat nejspíš nebudete, tu a tam vám cuknou koutky úst a i to se počítá.

Prozrazovat vám příběh nebo cokoli dalšího by bylo hříchem, a proto pokud se počítáte mezi milovníky adventur, pak už určitě usilovně stahujete. Ostatní se mohou přidat, rozhodně nebudou litovat.

DOWNLOAD, homepage, 17 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Bowling Evolution - vzhůru na kuželky!

Na počítači si můžete vyzkoušet kdejaký sport, nechybí mezi nimi ani v poslední době čím dál tím populárnější bowling. A můžete tak učinit dokonce zcela zdarma...

HRA: ProtoType - vesmír a zbraně

Najde se mezi vámi ještě někdo takový, kdo nikdy neusedl do kokpitu vesmírné lodě a nevydal se na dlouhou a strastiplnou cestu, při níž musí zničit...

HRA: Pexeso - najdi dva stejné

Všichni to známe, protože jsme to dělávali v dětství. Mám na mysli hraní Pexesa, jedné z nesmrtelných deskových legend.

Výběr článků

Načítám