Hlavní obsah

HRA: Rope Mania - logika s lany

Novinky, Ondřej Pohl

Po kratší odmlce se vrátíme k žánru, který není vhodné opomíjet, už jen proto, že jeho hraním se prý stáváme chytřejšími - ano, tušíte správně, jedná se o logické hry. Dnes tu máme jednu s lany.

Foto: Stanislava Dvořáková

Takový je obraz zimy letošních Vánoc. Na cestách sice neleží bláto, ale přesto se zamračená obloha zhlédla v zrcadle četných kaluží.

Článek

Rope Mania

Tento titul je jejich typickým zástupcem a už podle názvu je patrné, kdo nebo spíše co je zde hlavním hrdinou - obyčejné lano.

O co tedy jde? Musíte se postarat o to, aby mince s velkým X uprostřed skončila v bílém čtverci. Po stisknutí tlačítka "Try it" prostě odněkud vypadne a vaším úkolem je jí pomocí lan mezi několika zeleně označenými záchytnými body nasměrovat na cíl v podobě zmiňovaného bílého čtverce. U lan můžete volit nejenom to, odkud kam vedou, ale i jejich délku, což se projeví i na jejich napnutí, což má vliv na chování mince, která s nimi přijde do styku.

Hra nabízí dvacítku úrovní, přičemž do následující můžete postoupit až v okamžiku, kdy dokončíte předchozí. Rope Mania je klasickou logickou hrou, která však dokázala přijít s něčím novým a neokoukaným, díky čemuž by mohla zaujmout široké spektrum hráčů.

DOWNLOAD, 1.4 MB, 8/10

Reklama

Výběr článků

Načítám