Hlavní obsah

HRA: Panzer 103 - řidičem raketového vozu

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V této japonské strategické akci se ocitnete v roli řidiče raketového vozu, který musí sám odolat hrozivé přesile a ještě při tom splnit zadaný úkol.

Článek

Už dlouho jsme tady neměli žádnou hru z dálného východu a je čas to napravit. Zapomeňte tedy na mačkání Enteru a připravte si prst na klávesu Y(Z), se kterou budete střílet. Skoro ji během hry nepustíte, protože, jak už bylo řečeno, jste sami na ohromnou přesilu.

Nejdříve to tak hrozivě nevypadá, protože zlikvidujete jen pár pomalu jedoucích traktorů (aspoň tak to vypadá), jenže v dalších misích se už ty traktory obrní a naučí bránit.

Je tedy na vás, abyste se naučili využívat vaší největší přednosti, což je naklápěcí odpalovací rampa. Stačí přidržet mezerník, a šipkami nahoru nebo dolů nastavit úhel. Ze začátku se vám to bude zdát zbytečně složité a raději budete volit metodu boje zblízka, ale vězte, že později už to tak jednoduše nejde. Pro úplnost ještě dodejme, že klávesy X a C slouží pro ovládání kamery.

Jediným problémem při hraní tak zůstává nutnost přenést se přes opravdu špatnou grafiku. Pokud ale nepatříte mezi ty, kteří posuzují hry podle vzhledu, budete se královsky bavit.

DOWNLOAD, homepage, 1.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Virtual Lawn Mower - simulátor sekačky

Simulátorů jsme už tady měli mraky, a jezdili jsme tak se vším možným. Troufám si říci, že sekačka trávy coby vraždící nástroj tady ještě nebyla. Až dodnes.

HRA: Acwabatiacs - ovčí masakr

I když to podle obrázku vypadá, že se jedná o další klon Hada a taky že to jeho další klon je, stačilo pár drobných úprav, abychom dostali hru daleko...

Výběr článků

Načítám