Hlavní obsah

HRA: Net Bubble - hrátky s balónky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tady léto a to přímo vybízí ke sporování. Počasí nám ale moc nepřeje, buď prší anebo je moc horko, a tak nezbývá než vzít za vděk aspoň tím, co nabízí počítač. Třeba skládání barevných balónků.

Článek

Nebudu vám zastírat, že podobný princip už tady mnohokrát byl, protože vím, že i přes veškerou jeho neoriginalitu či dokonce zprofanovanost si stále najde spoustu příznivců. Pro svou jednoduchost, pro svou zábavnost.

Celé to vypadá v základu takhle: střílíte odspoda malé barevné kuličky a když se vám nahoře podaří udělat trojici, tak celá odpadne dolů. Vaším úkolem je samozřejmě pročistit celé herní pole a to dříve, než se pomalu zhroutí na hlavu. To vše už samozřejmě známe ze spousty her, takže teď bude následovat zdůvodnění, proč by právě tato hra neměla uniknout vaší pozornosti.

V první řadě kvůli grafice. Ta je sice prostá leč naprosto funkční a působí pozitivním dojmem - jen její pozorování ve vás vyvolá příjemné emoce. Stejně tak jako malý panáček stojící v rohu a mimikou hodnotící každý váš tah.

I za dostatek módů má hra plus. Krom klasické kampaně tu máme možnost hry proti počítači, dvou lidí na jednom počítači anebo po síti.

Podtrženo a sečteno - příjemná zábava na deštivé odpoledne.

DOWNLOAD, homepage, 2.6 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Acid Arena Monster Blast - psycho 3D akce

Když už máte pocit, že všechny 3D střílečky zdarma jsou jedna jako druhá a že už vás nemůže nic překvapit, objeví se dílko, které musí mít na svědomí nějaký...

HRA: Something Fishy - přežijte co nejdéle

Jste malá ryba plovoucí v širém oceánu, který je plný nepřátelských tvorů. Jak se jim postavit? Musíte jíst a jíst a až budete větší než oni, z lovců se stane...

HRA: Buggy Rally: neposedné autíčko

Nedávno jsme tady měli jeden vydařený klon legendární Elastomanie a netrvalo dlouho, následují další. Tentokrát se v roztodivných úrovních plných zákeřných...

Výběr článků

Načítám