Hlavní obsah

HRA: GeneRally - roztomilé závodění

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GeneRally je závodní hrou viděnou seshora. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, ale titul vyniká zejména kvůli bohaté paletě doplňkových funkcí - můžete si zde dokonce vytvořit vlastní auto nebo trať.

Článek

Závodí se na okruzích, už v základní sestavě jich dostanete spoustu, ale pokud by vám to i přesto nestačilo, můžete si udělat další. Tratě jsou poměrně nudné; hlavní je udržet malé autíčko na asfaltu, protože pokud dostanete smyk, vyjedete z dráhy a narazíte do hrazení nebo stromů a utrpíte poškození. Platí, že čím víc je auto zničené, tím pomaleji jede - v krajních fázích to vypadá docela roztomile - autíčko škytá a vzdychá.

Je tedy nutné s ním dojet do depa, což jsou takové malé žluté tečky hned za startem, které symbolizují mechaniky. Hned po zastavení se k vám seběhnou a začnou opravovat. Parametry rychlosti a zatáčení se pak vrátí do normálu, ale zastávkou ztratíte několik drahocenných vteřin.

Vybírat si můžete nejenom tratě, ale i auta. Každé je jedinečné svými parametry, jako je rychlost, zatáčení anebo odolnost proti poškození. Je tak jen na vás, jestli se pokusíte zvítězit s pomalým, ale bytelným džípem anebo s lehkou formulí.

Auta můžete stejně jako další vlastnosti přidat i svým protivníkům a závodit hezky pohromadě.

GeneRally je plná všelijakých nastavování, takže si v ní můžete přizpůsobit vlastním představám téměř cokoli či si jen tak odpočinkově zazávodit.

DOWNLOAD, homepage, 1.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: PacManiac - PacMan 3D

Vzpomínáte na PacMana a rádi byste si ho znova zahráli? Pak máte možnost, PacManiac je totiž jeho věrným klonem, který však vylepšuje grafiku dle moderních...

HRA: Seek and Dread Online - Counter Strike zdarma!

Seek and Dread Online je akční řežba, která se od ostatních liší tím, že si ji můžete po internetu zahrát s ostatními. Nečekají vás tedy žádná tupá monstra,...

HRA: Super Kario - Mario 3D

Další klon Maria je tady, tentokrát se jedná o jeho přesnou kopii převedenou do trojrozměrného prostoru. Tedy alespoň to tak vypadá, ale realita je trochu...

Výběr článků

Načítám