Hlavní obsah

HRA: Cube Combat - originální mlátička

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes tady mám něco pro příznivce akčních a bojových her. V aréně ve tvaru krychle se sejdou dvě postavičky složené z geometrických objektů a rozdají si to bez milosti na život a na smrt.

Článek

Cube Combat je stvořen ve flashi, není to nijak důležité, ale je zajímavé, jak se tato technologie původně určená pro oživení webových prezentací stále více prosazuje i při tvorbě freewarových her.

Vzhled gamesy je opravdu netradiční, podle názvu je základem všeho kostka neboli krychle. V ní se střetnou dvě postavy, které taktéž vypadají velice hranatě a každé z nich můžete vybrat vzhled hlavy. Už předem je nutné upozornit, že obě postavy jsou ovládány lidmi, takže pokud nemáte po ruce nějakého ochotného spoluhráče, moc si nezapaříte.

Standardní boj je celkem nudný, krom běhání a skákání máte ještě tři základní pohyby: krytí se, údery pěstí a kopance. Pokud klávesy pro aktivaci úderů nějak dáte dohromady s těmi pro pohyb, můžete se dočkat docela zajímavých výsledků.

Daleko zajímavější hra začne být v okamžiku, kdy v menu povolíte Mentální souboje. Poté projdete školou mentálního boje, kde se naučíte někdy docela složité kombinace kláves, se kterými můžete dělat opravdu parádní věci, jako létat, sekat salta, speciální kombo-údery atd.

Celkem se tedy jedná o docela zajímavý titul, škoda jen, že si nemůžete zahrát sami proti počítači.

DOWNLOAD, homepage, 1.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: GeneRally - roztomilé závodění

GeneRally je závodní hrou viděnou seshora. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, ale titul vyniká zejména kvůli bohaté paletě doplňkových funkcí - můžete...

HRA: Sim Girl - simulátor balení

Hladinu nudných stříleček a stále stejných akčních her čeří simulátor, jehož náplň je více než neobvyklá - snažíte se získat srdce své vyvolené. Musíte...

HRA: TORCS - kvalitní simulátor

The Open Racin Car Simulator je mezi freewarovými hrami výjimečný hned v několika aspektech. Nejen, že je jeho velikost o řád větší, než jsme zvyklí, ale také...

Výběr článků

Načítám