Hlavní obsah

HRA: Cacodemon's Barbecue Party in Hell - pekelná zábava

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšleli jste někdy, jaké to je dělat kuchaře v pekle? Ať už ano, nebo ne, díky dnešní hře to máte možnost vyzkoušet. Pozor: není vhodná pro milovníky zvířat, zvláště pak koček.

Článek

Tato čtyřnohá a chlupatá stvoření jsou totiž v pekle hlavní surovinou pro výrobu pokrmů. Tedy alespoň se nám to snaží namluvit autoři z Experimental Gameplay. Pokud vám název společnosti něco říká, pak se nejspíš nemýlíte - jejich hry patří alespoň co do originality k tomu nejlepšímu, co můžete na freewarové scéně nalézt.

A nejinak tomu bude i v tomto případě. Za rázného rockového doprovodu ovládáte kuchaře, který vaří kočky padající z nebe. Nejdříve je ale musí zbavit srsti, což provede jejich roztočením. Posléze ji musíte nasměrovat na pec, kde ji upečete. Musíte se však snažit, aby vám nespadla do lávy, protože pak by z ní zbyl jen nepoživatelný škvarek a vám by byly odečteny body.

Jako i ostatní tituly od Experimental Gameplay zaujme zprvu i tento. O žádnou trvanlivou záležitost však nejde, na čemž má podíl i poněkud těžkopádné ovládání pomocí myši. Na chvilkové odreagování se však hra hodí výtečně.

DOWNLOAD, homepage, 5 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Samurai Colossus - staňte se gladiátorem!

Jste sami uprostřed obrovské arény. Chvíli se nic neděje, ale slyšíte, jak se k vám začnou blížit cizí jednotky. Musíte je zničit - všechny, chcete-li přežít.

HRA: Click Beat - máte rytmus?

Posloucháte rádi hudbu? A klepete při tom do rytmu? A nejste při tom náhodou úplně vedle? Na to vám zodpoví dnešní velice originální hudební hra.

HRA: Zombie Smasher X - zabijte je všechny

Všem zájemcům o intelektuálně nenáročnou hru pro odreagování nabízím pobíjení nemrtvých ve větším než malém množství. Nesmíte se ovšem štítit krve,...

Výběr článků

Načítám