Hlavní obsah

HRA: Bowling Evolution - vzhůru na kuželky!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na počítači si můžete vyzkoušet kdejaký sport, nechybí mezi nimi ani v poslední době čím dál tím populárnější bowling. A můžete tak učinit dokonce zcela zdarma a ve velice kvalitním provedení.

Článek

Nejedná se totiž o žádnou náhražku, ale o plnohodnotné trojrozměrné provedení. V něm si nejprve vyberte druh hry, posléze i kouli a můžete se pustit do shazování. Na jednom počítači si proti sobě mohou zahrát až čtyři lidé.

Pak už vše probíhá velice jednoduše: klávesami vlevo a vpravo zamíříte, šipky nahoru a dolů slouží pro nastavení délky rozběhu. První klik myší spustí nastavení síly hodu, druhým ji potvrdíte. Pak už jen stačí lehce domířit myší a doufat, že k zemi padne co nejvíce kuželek.

Jak už jsem řekl, hlavní deviza Bowling Evolution tkví v propracované grafice a fyzice hodu. Sice bych si dokázal představit nějaké nastavení falše koule, ale to už by asi bylo příliš kombinované.

O své výsledky se pak můžete podělit s ostatními hráči tak, že je pošlete na internetové stránky autorů. Stejně tak se můžete pochlubit videi se svými nejlepšími hody.

Neříkám, že je to lepší než skutečný bowling, ale pokud musíte sedět u počítače, pak se s Bowling Evolution určitě nudit nebudete.

DOWNLOAD, homepage, 3.2 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Volley - jen si tak trochu pinknout

Léto je ještě daleko, ale už teď se do něj můžete přenést prostřednictvím simulace plážové odbíjené. Dva hráči, síť a balón - to vše stačí na hodiny kvalitní...

HRA: Satan Sam - ďáblem z povolání

Jste chtiví po nějaké pořádné plošinovce? Rozsáhlé, se spoustou zbraní, nepřátel a levelů? A nevadilo by vám přitom, že byste hráli za ty špatné? Pak přistupte...

Výběr článků

Načítám