Hlavní obsah

HRA: Bacteria 2 - hrátky s logikou

Novinky, Ondřej Pohl

Máte chuť na něco jednoduchého, zábavného, kde se nemusíte moc namáhat, protože vám stačí pouze klikat myší? Pak přistupte blíže a naplno roztočte své mozkové závity.

Článek

Už dlouho jsme tady neměli nějakou pořádnou logickou hru a je to čas napravit. Nepůjde sice o nic převratného ani extra objevného, protože podobný herní princip je starý stejně jako počítačové hry samy a neustále se objevuje znovu a znovu - stále člověka dokáže pobavit.

Spočívá v tom, že malá kolečka na herní ploše jsou nahodile pospojována. Musíte přijít na to, která oblast je zhruba tak nevětší a tu se snažit zabrat. Využíváte toho, že po kliknutí na kolečko se šipka v něm otočí o devadesát stupňů ve směru hodinových ručiček a obarví na zelenou celou oblast, na níž ukazuje. Totéž ale dělá i počítačem ovládaný protivník, s nímž se dokonce můžete i některé oblasti přetahovat.

I na nejnižší obtížnost je počítač velmi silný soupeř a bitva s ním se může natáhnout na dlouhé hodiny. Takže nezapomeňte nakrmit děti a domácí mazlíčky, vzít si v práci dovolenu - pak můžete začít v klidu hrát.

DOWNLOAD, homepage, 2.7 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Virtual Lawn Mower - simulátor sekačky

Simulátorů jsme už tady měli mraky, a jezdili jsme tak se vším možným. Troufám si říci, že sekačka trávy coby vraždící nástroj tady ještě nebyla. Až dodnes.

HRA: Acwabatiacs - ovčí masakr

I když to podle obrázku vypadá, že se jedná o další klon Hada a taky že to jeho další klon je, stačilo pár drobných úprav, abychom dostali hru daleko...

HRA: ArchAngel - vrtulníková akce

Co takhle si jen tak zalétat ve vrtulníku a rozstřílet všechno, co se ocitne v dosahu? Proč ne, dnes máte možnost.

Výběr článků

Načítám