Hlavní obsah

Gamescom 2019: Fanoušci německého fotbalu si v titulu FIFA 20 přijdou na své

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín nad Rýnem

Nalákat fotbalové fanoušky německé ligy se bude snažit studio EA titulem FIFA 20. Tvůrci totiž zakoupili licenci na Bundesligu, a to včetně hráčů i stadionů. Hráče tak čeká hromada nového obsahu navíc, jak zástupci EA informovali na veletrhu Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem.

FIFA 20 nabídne BundesliguVideo: archív tvůrců

 
Článek

Ve hře FIFA 20 se díky nové licenci objeví 13 stadionů, 18 týmů a 180 detailně naskenovaných hráčů z německé Bundesligy. Těšit se tak mohou fanoušci například na Düsseldorf Arenu, Red Bull Arenu či Volksparkstadion. Stejně tak si ale budou moci zahrát za FC Augsburg, Fortunu Düsseldorf i FC Schalke 04.

Novinek má nicméně FIFA 20 nabídnout více než dost. Podle dosavadních ukázek se fotbalový simulátor dočká realističtější grafiky, která bude věrněji kopírovat přirozenější práci těla.

Tou nejzajímavější novinkou je režim Volta. V rámci něj si fanoušci budou moci poskládat tým ze tří, čtyř nebo pěti hráčů, se kterými se vydají do městské džungle – zahrají si pravý pouliční fotbálek. Vše přitom bude probíhat v příběhové kampani, v rámci níž nebude chybět on-line liga.

Konkurence nelení

Prostřednictvím Bundesligy se snaží EA vrátit úder konkurenční společnosti Konami a jejímu titulu PES 2020. Právě tito herní tvůrci vyfoukli simulátoru FIFA 20 exkluzivní licenci na Juventus Turín, díky čemuž si v dresech slavných italských fotbalistů fanoušci zahrají pouze ve hře PES 2020. Dříve šlo přitom o jedno z hlavních lákadel série FIFA.

PES 2020 a Juventus TurínVideo: archív tvůrců

Díky zakoupení licence se ve hře PES 2020 objeví domovský stadion Juventusu, originální dresy hráčů a s tím související značky. Samozřejmě nebudou chybět ani všichni slavní fotbalisté, mezi kterými bude vyčnívat především Cristiano Ronaldo.

Sluší se podotknout, že na zvučná jména – jako je Ronaldo – se můžeme těšit také ve FIFA 20. Avšak skalní fanoušci se musí smířit s tím, že nebudou hrát za žádný slavný tým, místo toho si budou muset vystačit se smyšleným klubem Piemonte Calcio.

FIFA 20 vychází 27. září. Fotbalový simulátor PES 2020 se na pultech obchodů objeví ještě dříve, a to 10. září.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám