Hlavní obsah

Gamescom 2015: Microsoft potěší fanoušky sci-fi i supersportů

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší evropský herní veletrh, který se tento týden koná v německém Kolíně nad Rýnem, je v plném proudu. Novinky prezentovala už v úterý americká společnost Microsoft. A bylo se skutečně na co koukat.

Upoutávka na hru Quantum BreakVideo: Remedy

 
Článek

Ukázka Quantum Break byla dechberoucí. Pořádně rozvinula schopnosti hrdinů, kteří mohou manipulovat s časovými trhlinami herního světa. Prezentace také odhalila nového hrdinu. Objeví se v připravovaném seriálu, jenž bude hru doprovázet. Quantum Break vyjde v dubnu příštího roku, a to exkluzivně pro konzoli Xbox One.

Upoutávka na hru ScaleboundVideo: Platinum Games

Další na řadu přišel Scalebound. Akční hybrid fantasy a sci-fi. Z něho mohli novináři vidět delší demo, kde hlavní hrdina s drakem po boku nejdřív zneškodňuje milicí sužovanou oblast a poté se vrhne na obří monstrum, které díky speciálním dovednostem a s pomocí draka porazí.

Na závěr přišlo oznámení kooperačního režimu, kdy hráči mohou spojit síly a pomáhat si s houževnatými nepřáteli. Scalebound vyjde koncem příštího roku exkluzivně pro konzoli Xbox One.

Upoutávka na hru Crackdown 3Video: Microsoft Studios

Po jedné zábavné bizarnosti přichází ještě šílenější - pokračování sci-fi titulu Crackdown. V něm díky technologii Microsoftu například bude možné zničit kompletně celé prostředí hry.

Hráči ale v tomto akčním titulu také budou moci společně osvobozovat futuristické město, kde postupně nastolí pořádek. Beta verze titulu v režimu pro více hráčů bude někdy během příštího roku.

Upoutávka na hru Forza Motorsport 6Video: Turn 10 Studios

Z exkluzivit se dále Microsoft věnoval nové Forze Motorsport. Jelikož šestý díl této slavné závodní série vychází již v polovině září, tak se vývojáři mohli věnovat prezentaci nových efektů počasí a jeho vlivu na automobily při závodění.

Šestý díl Forzy vypadá opět naprosto nádherně a je vidět, že vývojáři z Turn 10 nehodlají při pomalu, ale jistě rostoucí konkurenci zaspat.

Upoutávka na hru Halo Wars 2 Video: 343 Industries

A perličku na konec si nechala Bonnie Ross, šéfka studia 343 Industries. Ta konečně splnila sen mnoha fanoušků po celém světě, když oznámila pokračování strategie ze světa Halo - Halo Wars.

Na druhém dílu spoluprácují se studiem Creative Assembly, které stojí například za slavnou sérií Total War. Halo Wars 2 vyjde na podzim příštího roku pro konzoli Xbox One, ale také poprvé pro osobní počítače se systémem Windows 10.

Microsoft na Gamescomu ukázal také zajímavé novinky, které se týkají operačního systému Windows 10 a televizní konzole Xbox One. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám