Hlavní obsah

Firefox 1.0.3 oficiálně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Mozilla uvedla finální variantu internetového prohlížeče Firefox 1.03. Nová verze je reakcí na několik bezpečnostních chyb, které se v ní v uplynulých týdnech objevily.

Článek

O uvedení beta-verze prohlížeče Firefox 1.0.3 jsme již informovali [celá zpráva]. Finální varianta obsahuje 4.7MB dat a v různých jazykových mutacích (vyjma češtiny) pro systémy Linux, Mac OS X a Windows ji naleznete například zde.

DOWNLOAD, homepage, 4,7MB, 9/10

Anketa
Používáte Firefox? Hlasujte v anketě pod článkem.

Round Two: Dodáme Firefoxu další nástavby

Rostoucí obliba Firefoxu [celá zpráva] se odráží ve snaze ostatních firem tento browser dále rozvíjet. Jednou z nich je společnost Round Two, která plánuje dodat "novou sadu produktů a služeb, která dále pozvednou užitnou hodnotu Firefoxu."

"Až v rozmezí jednoho měsíce uvedeme své nové produkty, určitě budeme chtít, aby spolupracovaly právě s Firefoxem," uvedl Bart Decrem, ředitel Round Two, který je bývalým členem Mozilly. "Na platformách Mozilly a Firefoxu totiž vidíme obrovský prostor pro nejrůznější inovace," uvedl.

Antivirus pro Firefox

Společnost Round Two dříve operovala pod jménem MozSource a je podepsána pod mnoha nástavbami určených právě pro Firefox. Jedná se například o FlashGot (download manažer), Bandwith Tester (určí rychlost připojení), Switch Proxy (dovoluje uživatelům anonymně surfovat po internetu díky, tomu, že umožňuje Firefoxu pracovat s mnoha proxy servery). "V současné době naše firma uvažuje o integraci antivirového programu přímo do prohlížeče Firefox," řekl Decrem pro server News.com.

Anketa

Používáte Firefox?
Ano
88,4 %
Ne
11,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 794 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám