Hlavní obsah

E3 2017: Ubisoft potvrdil partnerství s Nintendem a konečně ukázal Beyond Good and Evil 2

Novinky, David Ryneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní veletrh E3 je v plném proudu a konferenci si nemohl nechat ujít ani vydavatel Ubisoft. Na své si přijdou fanoušci pirátů, závodů i Maria. To hlavní si však nechal Ubisoft až na konec.

Ukázka ze hry Assassins Creed OriginsVideo: Ubisoft

 
Článek

Samotný začátek konference se nesl v duchu oznámení partnerství s herním gigantem Nintendem. Společně s ním totiž vývojáři z Ubisoftu ukutili akční tahovou hru ze světa Maria s názvem Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Ukázka ze hry Mario + Rabbids Kingdom BattleVideo: Ubisoft

Milovníci rychlých vozidel, motorek, ale i letadel si rozhodně přišli na své při upoutávce na pokračování závodního titulu The Crew. Druhý díl by se měl oprostit od temného příběhu ze zločineckého prostředí a více nám tak připomíná spíše festivalovou jízdu poslední Forzy Horizon.

Ukázka ze hry The Crew 2Video: Ubisoft

Samozřejmě nemohla chybět ani rekapitulace nového dílu z populární série Assassins Creed. Ten měl totiž rok pauzu a nový díl s podtitulem Origins zavede hráče na úplný počátek Bratrstva asasínů. Dále se fanoušci South Parku konečně dočkali snad již finálního data vydání skvělého RPG s názvem South Park: Fractured But Whole. To přímo navazuje na vynikající díl Stick of Truth [celá zpráva].

Ukázka ze hry South Park: The Fractured But WholeVideo: Ubisoft

Námořní bitvy ze čtvrtého dílu Assassins Creed s podtitulem Black Flag [celá zpráva] se těšily velké popularitě a často byly vyzdvihovány jako to nejlepší, co tento díl nabízel. Není tak divu, že Ubisoft na konferenci oznámil titul Skull and Bones, který je čistě kompetitivní akcí na moři. Nesměl chybět ani nedávno oznámený pátý díl Far Cry. Ten bude možné hrát plně kooperativně po síti a hráče zavede do americké Montany, kde budou bojovat proti fanatickému kultu.

Upoutávka na hru Skull and BonesVideo: Ubisoft

Ukázka ze hry Far Cry 5Video: Ubisoft

Samotný konec konference splnil přání fanouškům hry Beyond Good and Evil. Tvůrce této hry Michel Ansel s sebou přinesl naprosto nádherný a dech beroucí filmeček k druhému dílu, který se bude odehrávat před prvním dějstvím.

Upoutávka na hru Beyond Good and Evil 2Video: Ubisoft

Konference Ubisoftu tak byla celkem tradiční. Mimo tato hlavní oznámení se zde ještě ukázal nový díl taneční hry Just Dance, rozšíření pro horské sporty Steep či mobilní hra ze světa South Parku.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassins Creed Origins

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám