Hlavní obsah

E3 2015: Nintendo potvrdilo novou konzoli ve vývoji a představilo nové figurky amiibo

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi poslední konference na videoherním veletrhu E3 se zařadila herní společnost Nintendo. Ta představila nový StarFox, potvrdila novou konzoli a rozšířila svou řadu figurek amiibo, které mohou hráči promítnout do svých oblíbených titulů.

Upoutávka na hru Yoshis Woolly WorldVideo: Nintendo

 
Článek

Jako první titul se objevil úspěšný StarFox, ale tentokrát s podtitulem Zero. Ten vyjde na konzoli Wii U a bude využívat druhého displeje na Wii U ovladači pro více filmovou kameru, kde hráč bude moci zaměřovat nepřátele, jelikož zároveň bude fungovat jako pohled z kokpitu stíhačky.

Upoutávka na hru Xenoblade ChroniclesVideo: Nintendo

Protože letos slaví legendární instalatér Mario již 30. narozeniny, tak Nintendo letošní rok označilo za rok Maria. S ním tak vyjde připravovaný Super Mario Maker, kde si budou moci hráči stavět vlastní úrovně a následně je hrát či sdílet s ostatními. Oznámili také například kooperační titul The Legend of Zelda: Triforce Heroes pro Nintendo 3DS či 3DS verzi Hyrule Warriors s podtitulem Legends. Dále se ukázal například nový Fire Emblem, který se tak nyní jmenuje bez podtitulu.

Upoutávka na hru The Legend of Zelda: Tri Force HeroesVideo: Nintendo

Dále během ukazování již oznámených titulů, jako je Xenogear Chronicles nebo Yoshi´s Wool World nám potvrdil Reggie Fills-Aimé práce na nové herní konzoli, která nese kódové označení NX. O té prý více uslyšíme příští rok, ale doteď se Nintendo soustředí stále na své Wii U a přenosné konzole 3DS.

Upoutávka na hru Yoshis Woolly WorldVideo: Nintendo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám