Hlavní obsah

Další desítky her pro předplatitele Xboxu. Díky EA Play

Novinky, abr

Herní nadšenci, kteří si předplácejí Xbox Game Pass Ultimate či Xbox Game Pass pro PC, mohou nyní využívat zadarmo také členství v EA Play. Je to součást partnerství mezi společností Microsoft a herním domem Electronic Arts, které bylo dohodnuto již v minulém roce.

Foto: archív tvůrců

Ilustrační foto

Článek

Členství EA Play stojí standardně 99 Kč měsíčně. Majitelé počítačů s Windows 10 a konzolí Xbox, kteří si již platí Xbox Game Pass, však žádné další poplatky za tyto hry platit nemusí. Ty stojí standardně 259 či 399 Kč za měsíc.

„Nabídka EA Play pro členy předplatného Xbox Game Pass přispívá ke zhmotnění naší vize propojovat hráče s oblíbenými tituly i vzájemně, ať už chtějí hrát kdekoli,“ řekl Mike Blank, SVP EA pro strategický růst, a dodal: „Po pěti letech existence předplacených služeb pro xboxovou komunitu teď máme velkou radost z toho, že mohou obě předplatná využívat snadněji.“

Miliardový obchod dokončen. Studio Bethesda již patří Microsoftu

Hry a herní systémy

Již nyní tak mají předplatitelé k dispozici více než šest desítek her z produkce EA. Řeč je například o titulech Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2 a Need for Speed Heat. Nechybí ani hry z populárních sérií Battlefield, Madden NFL, Command & Conquer či The Sims.

Herní fandy jistě potěší také novinka v playlistu Star Wars: Squadrons, která je k dispozici pro majitele předplatného na PC i konzolích.

Konzole nové generace stále v nedohlednu, k mání je pouze Xbox Series S

Hry a herní systémy

Díky EA Play získají hráči nejen jednotlivé hry, ale například také exkluzivní herní výzvy a odměny, speciální obsah, který je jinak určený výhradně pro členy EA Play. A také slevy na digitální obsah od EA.

Nedočkavce, kteří si chtějí hry vyzkoušet ještě před jejich oficiálním vydáním, potěší také přístup ke zkušebním verzím her až na 10 hodin, a to včetně oblíbených sérií či hitů jako FIFA 21.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám