Hlavní obsah

Česká stopa na herním veletrhu E3 2017 a další zajímavé novinky

Novinky, David Ryneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní veletrh E3 není pouze o konferencích velkých vydavatelů, ale svou polívčičku si v tuto dobu ohřeje spousta herních studií pomocí různých oznámení. Tento rok tomu nebylo jinak a byla by škoda, kdyby tyto tituly zapadly.

Upoutávka na hru Kingdom Come: DeliveranceVideo: Warhorse Studios

 
Článek

Těsně před začátkem E3 české studio Warhorse konečně oznámilo datum vydání jejich hodně očekávaného RPG s názvem Kingdom Come: Deliverance. Toho se hráči sice nedočkají ještě tento rok, ale začátkem toho příštího. Konkrétně 13. února. Společně s datem vypustili samozřejmě i novou, příběhovou ukázku, která je výše.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Kingdom Come: Deliverance

Společnost Blizzard se také ozvala, a to hned se dvěma informacemi. Tou první je datum vydání Nekromancera do třetího dílu Diabla. Démony osídlený svět navštíví již 27. června. Chybět nesměla ani týmová on-line střílečka Overwatch. Hráči se totiž dočkali nové mapy na Měsíci, která je již v ostrém provozu.

Upoutávka na novou postavu do Diabla Video: Blizzard Entertainment

Upoutávka na novou mapu do hry OverwatchVideo: Blizzard Entertainment

Nečekaně se připomenula i premiéra nadějného filmu Dunkirk, který režíruje slavný Christopher Nolan. Dunkirk se totiž objeví v on-line hrách společnosti Wargaming v podobě různých misí a úkolů. Hráči World of Tanks/Warshisps/Airplanes se tak mají na co těšit.

Upoutávka na herní událost Dunkirk ve hrách od WargamingVideo: Wargaming

Fanoušci fiktivní nestvůry zvané Cthulhu z pera autora H. P. Lovecrafta si také přišli na své. Dočkali se totiž nové ukázky z nové hry Call of Cthulhu, ze které mrazí v zádech. Pro milovníky série Dynasty Warrior se oznámil devátý díl společně s novou ukázkou.

Upoutávka na hru Call of CthulhuVideo: Focus Home Interactive

Upoutávka na hru Dynasty Warrior 9Video: KOEI TECMO

Když se řekne Japonsko, tak se většině lidí vybaví také kriminální organizace Yakuza. Stejnojmenná herní série se dočká začátkem příštího roku šestého dílu, který prošel změnou enginu a vypadá skvěle. Opomenout se nesmí ani obří rozšíření pro druhý díl hry XCOM, který si od nás vysloužil skvělé hodnocení [celá zpráva].

Upoutávka na hru Yakuza 6Video: SEGA

Upoutávka na hru XCOM 2: War of the ChosenVideo: 2K Games

Letošní E3 se zkrátka povedla. Na své si přišly snad všechny typy hráčů a v následujících měsících bude rozhodně co hrát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám