Hlavní obsah

Angry Birds se promění v roboty

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární filmová série Transformers ožije pod taktovkou vývojářů ze studia Rovio. Postavy robotických mimozemšťanů se totiž objeví v dalším dílu hry Angry Birds. Tvůrci už vypustili do světa první trailer nového titulu.

Upoutávka na hru Angry Birds Transformers

 
Článek

Angry Birds Transformers, stejně jako všechny předchozí díly, proti sobě staví naštvané ptáky, kterým představitelé vepřového království ukradli vajíčka a chtějí si je udělat k večeři. Zástupci ptačí říše se tak převtělí do role hodných Autobotů, zatímco jejich protivníci do zlých Deceptikonů.

Žádné bližší informace o připravované hře však zatím tvůrci neprozradili. Jisté tak není ani to, kdy přesně bude vydána.

Kromě nového titulu Angry Birds Transformers chystají vývojáři ze studia Rovio také celovečerní film o naštvaných ptácích. Ten by si měl podle serveru IMDb odbýt premiéru v roce 2016. Režie se ujmou Clay Kaytis a Fergal Reilly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám