Hlavní obsah

FIFA 20 bude bez Juventusu, slavný fotbalový tým se objeví pouze v PES

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už na podzim má vyjít nový fotbalový simulátor FIFA 20, letošní ročník se však bude muset obejít bez populárního týmu Juventus Turín. Licenci totiž hernímu studiu EA vyfoukla společnost Konami, díky čemuž si v dresech slavných italských fotbalistů fanoušci zahrají pouze ve hře PES 2020.

PES 2020 a Juventus TurínVideo: archív tvůrců

 
Článek

Konami získalo na Juventus Turín exkluzivní licenci, a podle zástupců firmy má navíc platit dlouhodobě. To jinými slovy znamená, že změna herní značky se netýká pouze letošního ročníku, ale také těch budoucích.

Díky zakoupení licence se ve hře PES 2020 objeví domovský stadion Juventusu, originální dresy hráčů a s tím související značky. Samozřejmě nebudou chybět ani všichni slavní fotbalisté, mezi kterými bude vyčnívat především Cristiano Ronaldo.

Stejné celebrity, ale v jiných dresech

Sluší se podotknout, že na zvučná jména – jako je Ronaldo – se můžeme těšit také ve FIFA 20. Avšak skalní fanoušci se musí smířit s tím, že nebudou hrát za žádný slavný tým, místo toho si budou muset vystačit se smyšleným klubem Piemonte Calcio.

Novinek má nicméně FIFA 20 nabídnout více než dost. Podle dosavadních ukázek se fotbalový simulátor dočká realističtější grafiky, která bude věrněji kopírovat přirozenější práci těla.

FIFA 20Video: archív tvůrců

Tou nejzajímavější novinkou je režim Volta. V rámci něj si fanoušci budou moci poskládat tým ze tří, čtyř nebo pěti hráčů, se kterými se vydají do městské džungle – zahrají si pravý pouliční fotbálek. Vše přitom bude probíhat v příběhové kampani, v rámci níž nebude chybět on-line liga.

FIFA 20 vychází 27. září. Fotbalový simulátor PES 2020 se na pultech obchodů objeví ještě dříve, a to 10. září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám