Hlavní obsah

Odstartovala druhá sezóna Apex Legends. Do hry přinesla hromadu novinek

Novinky, rim

V úterý oficiálně odstartovala druhá sezóna v bezplatném titulu Apex Legends. Desítky miliónů hráčů si tak zadarmo mohou vyzkoušet vylepšené zbraně, ale i nové hrdiny a další zajímavý obsah.

Apex LegendsVideo: archív tvůrců

 
Článek

Jedním z největších vylepšení v případě druhé sezóny je přidání nové hrdinky Wattson. Ta dovede postavit až 12 laserových bariér. Všechny nezvané návštěvníky přitom dovede sestřelit granáty, bude tedy lákat na defenzivnější způsob hry.

V arzenálu je nyní také nová zbraň L-Star, jejíž přednosti jsou nepopiratelné. Hráči s ní totiž mohou rozstřelit libovolné dveře, a nabourat tak protihráčovu obranu. Sluší se nicméně upozornit, že v bojišti nebude možné sbírat novou munici, hráči si budou muset vystačit s tou, co dostanou k L-Star na začátku.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Apex Legends

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Apex Legends

Vylepšení se dočkaly také další zbraně, například oblíbená brokovnice Mozambique.

Změny se dotkly také systému odměn. Ve zkratce to znamená, že čím výše se v hodnocení během jedné sezony hráči dostanou, tím bohatší odměnu nakonec získají.

Apex Legends okouzlil desítky milionů lidí

Bezplatný titul Apex Legends je včetně druhé série je k dispozici pro Xbox One, PlayStation 4 a počítače s operačním systémem Windows. Hraje jej více než 50 milionů lidí z různých koutů světa.

Tvůrci, kteří mimochodem stojí za hitem Titanfall, zaujali především tím, že hra obsahuje předdefinované hrdiny s jedinečnými schopnostmi. Hráči hrají ve skupinách po třech, každý hráč si vybere jedinečnou Legendu – vybírat přitom mohou například z rolí útok, obrana, podpora či průzkum.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Apex Legends

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám