Hlavní obsah

Zajímavosti ze světa videoher zmapuje nový pořad New Game +

Novinky, mif

Televize Seznam začne od čtvrtka vysílat nový herní pořad New Game +, ve kterém budou největší zajímavosti ze světa videoher hodnotit populární moderátoři z herní branže Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Oba dříve působili v pořadu Re-Play na televizi Prima Cool.

Foto: Seznam.cz

Ve čtvrtek od 18:00 bude mít premiéru nový herní pořad New Game +. Moderovat ho budou Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček.

Článek

První díl pořadu New Game + bude odvysílán ve čtvrtek v 18.00 hodin na Televizi Seznam.

Známí herní moderátoři budou ve čtyřiceti minutách každý čtvrtek informovat o zajímavostech ze světa videoher a dalších pop-kulturních trendech. Chybět nebudou recenze jednotlivých titulů, ani diskuze na téma, které si zvolí samotní fanoušci pořadu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Prvním hostem nového pořadu bude Dan Vávra, kreativní ředitel projektu Kingdom Come Deliverance.

Ve vysílání se budou také pravidelně objevovat hosté. Hned v prvním dílu se ukáže Dan Vávra, kreativní ředitel projektu Kingdom Come Deliverance, jehož autoři nyní prodali studio za téměř miliardu korun.

„Těším se na nové rubriky, nové prostředí, nový tým, ale naprosto upřímně se už nemůžu dočkat, až začneme natáčet,“ neskrýval nadšení z nového pořadu Tuček a doplnil: „Budeme mnohem více využívat zajímavé hosty, máme spoustu nových nápadů a skvělý tým. A co si budeme nalhávat – vzhledem k mému věku a mým zkušenostem je vcelku jasné, že je to poslední velký herní projekt. Takže bude stát za to!“

Třetí série pořadu Garáž

Ve čtvrtek 21. března se diváci Televize Seznam mohou těšit také na další premiéru – ve 20:00 odstartuje v pořadí již třetí řada auto-moto show Garáž Jakuba Rejlka, Ondřeje Chamilly a Jakuba Urbana.

Předchozí dvě série pořadu Garáž se v Televizi Seznam objevovaly od září 2018, ale jednalo se o reprízy dřívějších dílů. Až nyní tvůrci přicházejí s materiálem, který dosud nikde nezveřejnili. „Máme inovované studio, znělku, grafiku, aby náš pořad působil stále svěžím a moderním dojmem. Navíc chceme přijít ještě s jednou premiérovou sérií, a to v září letošního roku,“ nastínil změny v nové sérii moderátor Ondřej Chamilla.

Pořad New Game + i třetí série TV show Garáž budou po odvysílání v Televizi Seznam dostupné i online na Stream.cz.

Foto: Seznam.cz

Ve čtvrtek od 20.00 odstartuje na Televizi Seznam třetí série auto-moto show Garáž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám