Hlavní obsah

E3 2015: EA ukazuje Star Wars: Battlefront a odhaluje nový Mirrors Edge

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další v představování nových titulů pro počítače a herní konzole byla na řadě společnost Electronic Arts. Ta slibovala, že předvede velký počet titulů ze své stáje herních studií.

Foto: DICE

Ukázka ze hry Mirror’s Edge: Catalyst

Článek

Electronic Arts naprosto odzbrojili natěšené publikum renderovanou ukázkou z připravovaného Mass Effectu Andromeda. Ten vyjde příští rok před svátky a podle neoficiálních informací v něm bude hrát velkou roli hledání planet pro nový začátek lidstva.

Upoutávka na hru Mass Effect: AndromedaVideo: Bioware

Následovala ukázka z nových Need for Speed. Tentokrát se vrací populární možnost tunit auta ze série Underground. Podle ukázaného materiálu se zdá, že se vývojáři zahleděli do sebe a konečně vyjdou vstříc fanouškům a splní jejich přání. Hráči budou mít možnost vytvořit si svou skupinku a utíkat před policií. Need for Speed pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One vyjdou 3. listopadu.

Upoutávka na hru Need for SpeedVideo: Ghost Games

Dále se vývojáři věnovali novému obsahu pro on-line RPG Star Wars: The Old Republic. Nový obsah – Knights of the Fallen Empire, který rozšíří příběh a přidá spoustu aktivit pro hráče, vyjde 27. října.

Foto: Bioware

Ukázka ze hry Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire

Samozřejmě se našlo i místo pro menší tituly, a tak nám vývojář na pódiu ukázal kouzelnou plošinovku Unravel, ve které hráč ovládá bavlněného panáčka. Pomocí niti, jež z něj vede, zdolává veškerá nebezpečí, která ho na jeho putování potkají.

Foto: Coldwood

Ukázka ze hry Unravel

Jako další na řadu přišlo nové NHL 16. O něm se rozpovídal Matt Bilbey a hráče čeká konečně definitivní verze, která bude obsahovat všechny režimy, jež předchozímu dílu pro novou generaci konzolí chyběly.

Upoutávka na hru NHL 16Video: Electronic Arts

Po ní musela samozřejmě následovat FIFA 16. Ta má být o něco blíže realitě, ať už jde o animace hráčů, či jejich interakci s míčem nebo ostatními hráči. Hlavní novinkou je účast ženské ligy, a tím pádem i fotbalistek.

Upoutávka na hru FIFA 16Video: Electronic Arts

Jedna z nejočekávanějších her letošní výstavy je však Mirror’s Edge: Catalyst. Vývojáři se rozhodli pro restart. Hráči se znovu ocitají v roli Faith, která prchá před korporacemi ovládajícími město. Mirrors Edge: Catalyst vyjde 23. února pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Foto: DICE

Ukázka ze hry Mirror´s Edge: Catalyst

Jelikož Electronic Arts mají smlouvu se studiem Disney, které vlastní práva na Hvězdné Války, konference tak nemohla skončit ničím jiným než ukázkou hratelného dema Star Wars: Battlefront. Zde vývojáři z DICE ukazují, že prostě epické bitvy umějí, a ty z Hvězdných válek jsou snem nejednoho fanouška. Star Wars: Battlefront  pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One vyjde 17. listopadu.

Upoutávka na hru Star Wars: BattlefrontVideo: DICE

Nesmíme zapomenout ani na sportovní tituly, jako je NBA, Madden či golf PGA Tour. Ty všechny se samozřejmě dočkají aktualizace i tento rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám