Hlavní obsah

Sly Cooper: Mývalí vylomeniny a hrátky s časem

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po osmi letech přichází již čtvrté pokračování mývalího zloděje Slye Coopera, kterého doprovází parta známých tváří z předchozích dílů. Tentokrát ho čeká těžký úkol, kdy musí cestovat časem a napravit historii. Zachraňovat přitom bude i předky klanu, ze kterého pochází.

Sly Cooper: Thieves In TimeVideo: Sony

 
Článek

Čtvrté dějství nazývané Thieves in Time začíná v romantické Paříži. Události ale na sebe nenechají dlouho čekat a hrátky s časem začínají. Po feudálním Japonsku se hlavní hrdina ocitne také v době ledové, starověké Arábii, středověké Anglii a na Divokém Západě.

Foto: David Ryneš

Ukázka ze hry Battlefield 4

Sly se ohání holí, šplhá, leze po římsách a sbírá poklady. V každé misi je možné ovládat jakoukoliv postavu z party a prozkoumávat všechny otevřené lokace. Pro pokračování v příběhu se ale musí hrát za postavu přidělenou k dané části příběhu. Časem se parta rozroste o Slyovy předky, díky čemuž se dostaví příjemná změna v hratelnosti, která je u každé postavy jiná a jen tak neomrzí.

Foto: Sony

Ukázka ze hry Sly Cooper: Thieves in Time

Řadu hráčů potěší lokalizace. Sly Cooper: Thieves in Time je k dispozici kompletně v češtině, a to včetně profesionálního dabingu. Samozřejmě nechybí ani možnost zapnout originální jazyk.

Foto: Sony

Ukázka ze hry Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper: Thieves in Time je dostupný výhradně na PlayStation 3 a PS Vita, prodává se od 550 Kč. Majitele kapesní konzole od Sony nejspíše potěší přibalený kód pro stažení 1:1 verze na PS Vitu a díky propojení s PlayStationem 3, tak mohou pokračovat v dobrodružství na cestách.

Hodnocení: 8/10 

Reklama

Výběr článků

Načítám