Hlavní obsah

Unikátní hybrid tabletu a ultrabooku je výrazně levnější, než se čekalo

Novinky, mif

Jedním z nových počítačů, které na trh přišly společně s operačním systémem Windows 8, je Lenovo Yoga. Tento unikátní hybrid spojuje klady tabletů a ultrabooků do jediného přístroje. Tuzemští prodejci jej nabízí výrazně levněji, než se původně očekávalo. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.

Foto: Lenovo

Lenovo Yoga

Článek

Podle prvotních informací se hybrid Yoga měl prodávat za cenu okolo 30 tisíc korun. Ceny jsou však na tuzemském trhu o více než deset tisíc nižší. Základní model je možné pořídit už za 17 299 Kč. Větší varianta s lepším displejem pak vyjde na 22 800 Kč.

Foto: Lenovo

Lenovo Yoga

Na první pohled se novinka nijak neliší od obyčejných přenosných počítačů – má 13,3palcový displej s rozlišením 1600 x 900 bodů, respektive 11,6palcový s rozlišením 1366 x 768 pixelů v případě základní verze a tradiční klávesnici s rozlišením QWERTY.

Foto: Lenovo

Lenovo Yoga

V počítačový tablet se Yoga promění ve chvíli, kdy displej prohnete až pod klávesnici. Ta pak začne sloužit jako podstavec tabletu. Zařízení se v takovémto stavu ovládá výhradně prostřednictvím dotykové obrazovky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám