Hlavní obsah

Dell láká na vylepšené notebooky a sestavu ukrytou v monitoru

Novinky, ort
Berlín

Na veletrhu IFA, který se konal tento měsíc v německém Berlíně, zaujala společnost Dell především novou generací kompaktního laptopu XPS 13, který je nejpopulárnějším strojem tohoto výrobce. Novinek představil nicméně tento podnik daleko více, přináší především vyšší výkon.

Foto: archív výrobce

Inspiron 15

Článek

Společnost Dell obměnila na veletrhu IFA prakticky celé své portfolio. Hlavní změny se nicméně u jednotlivých strojů udály uvnitř, notebooky dostanou nejnovější procesory Intel Core desáté generace.

IFA 2019: Nejpopulárnější notebook od Dellu se dočkal vylepšené verze

Hardware

Díky tomu by měly nabídnout citelně vyšší výkon při zachování nižší spotřeby. V praxi tak déle na baterii vydrží například modely Inspiron 13, 14 a 15, ale také businessové stroje pro firemní klientelu Vostro 13, 14 a 15.

Výkonnější součástky nicméně nalezneme také u hybridních strojů, které kombinují díky dotykovým obrazovkám to nejlepší ze světa klasických laptopů a počítačových tabletů. Řeč je například o modelech Inspiron 13 7000 2-in-1 a Inspiron 15 5000 2-in-1.

Foto: archív výrobce

Vostro 15

Foto: archív výrobce

Vostro 14

Sluší se také připomenout, že procesory Intel Core desáté generace jsou jedním z hlavních lákadel již zmiňované novinky Dell XPS 13.

Nové srdce od Intelu dostala také all-in-one sestava Inspiron 24 5000. Tento výkonný počítač, který ukrývá všechny důležité součástky ve svých útrobách, je vhodný do obývacího pokoje nebo pokoje na studentské koleji jako jednoduchý a atraktivní zábavní systém či jako náhrada televizoru.

Všechny představené novinky by se měly na pultech obchodů objevit ještě před Vánoci. Ceny jednotlivých modelů se přitom budou odvíjet od zvolené konfigurace.

Foto: archív výrobce

Inspiron 24 5000

Foto: archív výrobce

Dell XPS 13

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám