Hlavní obsah

Chytrý fotoaparát od Samsungu dorazil do Česka, ceny startují na 10 000 Kč

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První tuzemské obchody již naskladnily dlouho očekávaný fotoaparát Samsung Galaxy Camera, který je jako jeden z prvních na trhu vybaven operačním systémem Android. Ceny novinky startují těsně pod hranicí deseti tisíc korun. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Camera

Článek

Samsung Galaxy Camera je nabízen ve dvou barevných provedeních. Ceny černé verze se podle Zboží.cz pohybují od 9999 Kč do 20 510 Kč, bílou je pak možné pořídit od 11 487 Kč do 14 231 Kč.

Chytrý fotoaparát Galaxy Camera představila společnost Samsung na přelomu srpna a září. Novinka nabízí rozlišení 16 megapixelů a 21násobný zoom. Vybavena je 4,8palcovým dotykovým displejem, přes který se ovládá operační systém Android.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Camera

Díky němu je možné do fotoaparátu instalovat tisíce nejrůznějších programů – od zábavných her pro zkrácení dlouhé chvíle až po profesionální grafické editační programy. Na dotykové obrazovce je pak možné fotky libovolně upravovat.

Tím výhody chytrého fotoaparátu ale rozhodně nekončí. Snímky je totiž možné nechat automaticky zálohovat na web, Galaxy Camera díky podpoře SIM karet nabízí přístup na internet. Podporováno je také připojení prostřednictvím WiFi.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Camera

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám