Hlavní obsah

Chytré hodinky od Fitbitu porozumí ženám. Budou lákat na příznivější cenovku

Novinky, lez

Společnost Fitbit ukázala nové chytré hodinky, v pořadí již druhé. Model Versa bude lákat na příznivější cenovku, ale například také funkce, které ocení především něžnější pohlaví. Výrobce totiž tvrdí, že novinka doslova „porozumí ženám“.

Chytré hodinky Fitbit VersaVideo: archív výrobce

 
Článek

Svoje první chytré hodinky představila společnost Fitbit už na konci loňského roku. Novinky.cz je důkladně otestovaly. [celá zpráva]

Loňský model Ionic lákal především na pokročilé funkce, čemuž logicky odpovídala také vyšší pořizovací cenovka pohybující se okolo devíti tisíc korun. Novinka Versa má být cenově dostupnější, nabízet by se měla v průběhu dubna za částku nižší než 6000 Kč.

Foto: archív výrobce

Fitbit Versa

Foto: archív výrobce

Fitbit Versa

Nový model sází opět na čtvercovou obrazovku a možnost snadné výměny řemínků. Ty budou dostupné v různých barvách i materiálech. Hodinky zvládnou nepřetržité monitorování srdečního tepu, sledování spánkových fází či možnost rychlých odpovědí pro uživatele s operačním systémem Android.

Přímo do hodinek je možné ukládat také hudbu, což se hodí ve chvílích, kdy chce jejich majitel sportovat bez chytrého telefonu. Mimochodem nedílnou součástí novinky je také zabudovaný kondiční trenér, který s uživatelem komunikuje přímo prostřednictvím malého dotykového displeje.

Foto: archív výrobce

Fitbit Versa

Při návrhu hodinek myslel výrobce také na něžnější pohlaví, monitorovat je totiž možné také zdravotní stav žen, konkrétně například menstruační cyklus. Hodinky zobrazí přehledně informace na jednom místě.

Sluší se nicméně podotknout, že funkci monitorování zdraví pro ženy dostane prostřednictvím softwarové aktualizace také starší model Ionic.

Nová generace chytrých hodinek od společnosti Fitbit by měla být velmi lehká (přesnou váhu výrobce neprozradil), a přesto nabízet i solidní výdrž baterie. Počítá se s tím, že na jedno nabití vydrží tento model pracovat zhruba čtyři dny.

Foto: mif, Novinky

Fitbit Ionic

Foto: mif, Novinky

Model od společnosti Fitbit se nosí velmi pohodlně.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám